Paraveterinair dierenartsassistente van het Jaar

Wie wordt Paraveterinair dierenartsassistente (of team) van het Jaar?

Is de paraveterinair dierenartsassistente van uw dierenartsenpraktijk een topper? Of blinkt het hele team van paraveterinair dierenartsassistentes uit in hun vak? Laat dit weten aan uw dierenarts, deze kan de paraveterinair/het team aanmelden voor de Paraveterinair Award. Inschrijven kan tot 1 september, via https://dutchpetconference.nl/dutch-pet-awards/paraveterinair-award/
Het is ook leuk om uw favoriete assistente(n) via social media in het zonnetje te zetten.

Het initiatief voor de verkiezing is genomen om het vak van de paraveterinair meer te belichten en het de erkenning te geven die het verdient. Wist u dat paraveterinairen enorm veelzijdig zijn? Klantgericht, behulpzaam, flexibel en technisch vaardig zijn eigenschappen die u bij hen tegenkomt. De rol van de paraveterinair ontwikkelt in een snel tempo en wordt daarmee steeds belangrijker. Taken van de dierenarts worden door de paraveterinair overgenomen, en paraveterinairen geven steeds meer begeleiding op diverse gebieden zoals overgewicht en alles wat er komt kijken bij een nieuwe pup of kitten in huis. Iets waar u en uw huisdier ook weer van kunnen profiteren!
Bij de verkiezing zijn er diverse criteria waarop beoordeeld wordt, zoals deskundigheid en servicegerichtheid. Begin oktober worden de beste drie inzendingen uitgenodigd om een presentatie te geven, op de speciale gala-avond van de Dutch Pet Conference in november. Daar zal de jury de winnaar bekend maken.