Kwartier van het dier vanaf 24 januari 2021 bij NPO Zapp

Kwartier-van-het-dier-the-winterdip-edition

Tim den Besten presenteert het nieuwe seizoen van de VPRO Jeugdtalkshow Kwartier van het dier – the winterdip edition. Hét programma voor mens en dier met een winterdip. In zijn tropische studio ontvangt Tim de meest bijzondere dieren en hun eigenaren. Van varkens tot vogelspinnen en van papegaaien tot pacman kikkers. Alle dieren passeren de revue. Vanuit zijn studio schakelt anchorman Tim over naar de razende reporter: Tim zelf!

In zijn CNN-achtige studio ontvangt Tim het verwende megavarken Nelson. Hij herenigt café-papegaai Elvis met barman Saulo, die elkaar door lockdown wekenlang niet konden zien. Hij bezoekt de koninklijke stallen. Hij gaat langs bij YouTubers Furtjuh (Rutger Vink), zijn partner Thomas en hun hond Paco. En hij staat, met knikkende knieën, oog in oog met wolven.

Wie wint de Zo baasje, zo hond verkiezing en gaat naar huis met de felbegeerde gouden hondenriem? Baasjes lijken vaak op hun hond. Maar wie in Nederland lijkt het meest op zijn trouwe viervoeter? Tim gaat elke aflevering bij een finalisten duo op bezoek en reikt de award uit in de uitzending van zondag 14 februari 2021.

Kwartier van het dier – the winterdip edition
Vanaf zondag 24 januari 2021, wekelijks om 9.20 uur op NPO Zapp
6 afleveringen