Dierenpraktijken zomer 2022

Cover_Dierenpraktijken

Het zomernummer 2022 van Dierenpraktijken ligt, als je een abonnement hebt, weer in de bus of bij een dierenartspraktijk bij jou in de buurt.

In dit nummer onder meer aandacht voor onze huisdieren in de zomer. Katten luieren lekker in het zonnetje en honden genieten op het gazon. Toch liggen er juist in die tuin ook gevaren op de loer in de vorm van giftige stoffen. En zorg bij een gezellige barbecue dat je huisdier niet per ongeluk een aanmaakblokje te pakken krijgt. Want dan kan een gezellige zomerdag zomaar minder leuk aflopen.

Iets van alle jaargetijden kan het probleemgedrag bij katten zijn. Wat is er aan te doen? Een expert van Tinley geeft uitleg. In de rubriek Medisch vertellen specialisten van De Wagenrenk alles over een veelvoorkomende aandoening die voor grote problemen kan zorgen: oorontsteking bij je hond. Ook in deze Dierenpraktijken aandacht voor zwerfkatten, hulphonden, vaccineren, het laatste nieuws en de vaste rubrieken. Natuurlijk zijn er ook weer enkele leuke boeken te winnen.

Op deze site zie onder meer hoe je in een paar stappen een abonnement neemt op Dierenpraktijken: www.dierenpraktijken.nl/abonnement