Dierenpraktijken zomer 2021

Cover Dierenpraktijken 2021 Zomer

Het zomernummer 2021 van Dierenpraktijken ligt weer bij de dierenarts of, als je een abonnement hebt, valt het blad weer in de bus. In dit nummer onder meer een interview met niemand minder dan Esther Verhoef. Velen kennen haar als een van de beste thrillerauteurs van Nederland, maar de schrijfster is tevens een groot dierenliefhebber en in haar nieuwste boek staat een dierenarts centraal. Dierenpraktijken mag exclusief een exemplaar weggeven van De Nachtdienst.
Verder nemen we een kijkje bij een internist van De Wagenrenk waarbij Marieke van der Kooij ingaat een probleem dat ze vaak tegenkomt: veel drinken en plassen bij honden en katten. Een gedragstherapeut van Tinley legt uit hoe je je ouder wordende kat verzorgt en in ons seizoenverhaal aandacht voor, hoe kan het ook anders, de zomer! Wat zijn de do’s en dont’s voor je huisdier? We gaan er uitgebreid op in.
Ook in dit nummer lees je weer hoe je diverse boeken en gadgets kunt winnen met onze Mail&Win-acties. Uiteraard mogen de vaste columns en rubrieken niet ontbreken.

Dit en meer in de nieuwe Dierenpraktijken! Te lezen in de wachtkamer van je dierenarts of kijk op deze site hoe je zelf een abonnement kunt nemen.