Dierenpraktijken winter 2021

Cover_Dierenpraktijken_04_2021

Het winternummer 2021 van Dierenpraktijken ligt, als je een abonnement hebt, weer in de bus of bij een dierenartspraktijk bij jou in de buurt.

Met in dit nummer onder meer aandacht voor de ‘coronapup’. Het is inmiddels een bekend gegeven dat veel mensen sinds het begin van de coronacrisis een pup hebben aangeschaft. Het merendeel van deze pups is nu tussen de zes maanden en anderhalf jaar oud. De gedragstherapeuten van Tinley zien een duidelijke stijging van het aantal pups en hun eigenaren die kampen met verschillende gedragsproblemen en de gevolgen daarvan. In dit nummer adviezen en tips om daarmee om te gaan.

Ook aandacht voor het voorkomen en behandelen van blaasstenen bij je hond, epilepsie bij rashonden, een interview met de slechtziende Annemiek van Munster over haar geleidehond en ook de do’s en dont’s voor winterpret in de sneeuw. Hoe bescherm je je hond tegen de naderende kou zodat jullie samen van de winter kunnen genieten? De vaste rubrieken ontbreken niet en we hebben weer enkele leuke winacties!

Op deze site zie o.a. hoe je in een paar stappen een abonnement neemt op Dierenpraktijken.