Bob the Cat en James voor het eerst naar Nederland

HILVARENBEEK

Dit jaar wordt Animal Event weer op zijn vaste stek georganiseerd. Op 1, 2 en 3 mei 2020 reizen duizenden dierenliefhebbers af naar de Beekse Bergen te Hilvarenbeek voor een ontspannen weekend uit. Dit jaar komt Animal Event met een primeur voor de kattenliefhebbers. James en de wereldberoemde ‘Bob the Cat’ zijn aanwezig voor een meet & greet.

Voor het eerst komt de Engelse straatmuzikant James Bowen samen met zijn populaire kat Bob naar de Lage Landen. Nadat James en Bob elkaar ontmoetten werd hun verhaal door duizenden mensen op social media en YouTube gedeeld. James Bowen ging van dakloze straatmuzikant naar succesvol auteur. Hij schreef verschillende boeken over zijn kat Bob en over hun avonturen. Hun verhaal werd in 2016 zelfs verfilmd. Op Instagram heeft ‘A Street Cat Named Bob’ meer dan 56 000 volgers. Fans kunnen James en Bob ontmoeten op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei.

Animal Event
Op 1, 2 en 3 mei 2020 verandert het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek drie dagen lang in een paradijs voor dierenliefhebbers. Dierenwelzijn staat hoog in het vaandel bij Animal Event. Er zijn (inter)nationale dierenshows, honderden educatieve clinics en dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust shoppen bij zo’n tweehonderd verschillende stands. Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl.