GADGET: De Literaire Kattenkalender 2016

Welk dier heeft ooit zoveel literaire complimenten gekregen als de kat? W.F. Hermans, Dorinde van Oort, Remco Campert, Rascha Peper, Midas Dekkers, Godfried Bomans en vele andere schrijvers in binnen- en buitenland laten zich graag met katten zien, en die katten spelen ook een grote rol in hun werk.

Wederom brengt Uitgeverij Cossee de veelgevraagde Literaire kattenkalender. De voorgaande edities hebben veel positieve reacties opgeleverd van boekhandelaren en kattenvrienden.

De kattenkalender heeft ook in 2016 iedere week een leuke foto, en Nederlandse en internationale auteurs bezingen de schoonheid, elegantie, luiheid, tederheid, nieuwsgierigheid, kortom de bijzondere persoonlijkheid van de kat. Tekst en foto vormen een onlosmakelijk geheel. Leuk voor jezelf of om iemand cadeau te doen!

Wil jij zo’n literaire kattenkalender winnen? Mail dan je allerleukste kattenfoto samen met je naam- en adresgegevens ovv ‘Kattenkalender’ vóór 10 januari 2016 naar dierenpraktijken@maasland.com en wie weet win jij deze prijs van Uitgeverij Cossee!

Reageer als eerste op "GADGET: De Literaire Kattenkalender 2016"

Reageer

Your email address will not be published.


*