Boeken & Gadgets

Boeken & Gadgets‘ is een vaste rubriek in Dierenpraktijken. Hier lees je nieuws over boeken op dierengebied en maak je kans om leuke hebbedingen te winnen.

In het winternummer 2022 van Dierenpraktijken kun je onder andere de volgende uitgave winnen:

Elke dag dierendagOnder de Friestalige benaming ‘De Bistedokter’ (Dierenarts) verschenen jarenlang in diverse Friese dorpskranten en regionale bladen de veel gelezen columns van dierenarts Menno Wiersma. Zijn belevenissen met dieren op locatie of in zijn plattelandspraktijk (Reduzum-Grou) hebben niet alleen een informatief karakter, maar zijn vaak ook anekdotisch van aard.
De 103 mooiste, leukste en soms hilarische voorvallen en observaties heeft Wiersma gebundeld in “Elke dag dierendag”. Een groot aantal diersoorten, van grootvee tot hamster, dat hij gedurende de 35 jaren na zijn afstuderen heeft behandeld, passeert in een kleurrijke stoet de revue. Niet minder vaak gaat het over hun eigenaren, dus over boeren, burgers en buitenlui. Pas op! Niemand wordt gespaard; zelfs de bistedokter zelf niet …
Elke dag dierendag | Menno Wiersma | € 19,50

Dierenpraktijken mag twee exemplaren van het boek Elke dag dierendag verloten.

Stuur je gegevens voor 1 februari 2023 naar dierenpraktijen@vanspluntermedia.comKijk voor meer boeken op dierengebied en voor leuke hebbedingen die je kunt winnen in het nieuwe nummer van Dierenpraktijken.