Boeken & Gadgets

Boeken & Gadgets‘ is een vaste rubriek in Dierenpraktijken. Hier lees je nieuws over boeken op dierengebied en maak je kans om leuke hebbedingen te winnen.

In het lentenummer 2023 van Dierenpraktijken kun je onder andere de volgende uitgave winnen:

Dierenpraktijken mag twee exemplaren van het boek Vaarwel geliefde hond verloten.

Vaarwel-geliefde-hond-_Het boek is een ode aan het vieren van de simpele dingen in het leven. Toen haar labrador Shira stierf en Elli Radinger haar verdriet daarover deelde, ontving ze duizenden berichten: mensen van over de hele wereld vertelden haar over hun oude, zieke of overleden trouwe viervoeter. Over het diepe verdriet en over hun eenzaamheid en hulpeloosheid, omdat hun omgeving de pijn die je kunt voelen als het om een dier gaat lang niet altijd begrijpt.

Elli Radinger toont wat we van onze dieren kunnen leren in de laatste momenten van het leven en geeft hoopvolle moed om door te gaan. Een ontroerend en inspirerend boek voor iedereen die zichzelf en zijn dieren wil helpen afscheid te nemen, maar ook een hartverwarmende metgezel bij het verdriet en de pijn na de dood van een geliefd dier.


Stuur voor 1 mei 2023 je gegevens naar dierenpraktijen@vanspluntermedia.com ovv van ‘Vaarwel’ en wie weet ben jij de winnaar.

Elli H. Radinger is journalist en auteur met een focus op wolven en honden. Radingers boeken De wijsheid van wolven, Oude wijze honden, Het geschenk van de wildernis en Vaarwel geliefde hond zijn bestsellers en in tal van talen vertaald.

Vaarwel geliefde hond | Elli Radinger | € 22,99Kijk voor meer boeken op dierengebied en voor leuke hebbedingen die je kunt winnen in het nieuwe nummer van Dierenpraktijken.