Adverteren

Download de hier de tarievenkaart van Dierenpraktijken.

 

 

 

 


Maasland Uitgeverij geeft naast Dierenpraktijken ook vier landenbladen uit. Klik op de titel van je keuze voor meer informatie. Voor vragen over adverteren en abonnementen kun je contact opnemen met:

Maasland Uitgeverij

Adres:Postbus 348
Postcode:5340 AH
Plaats:Oss
Telefoonnummer:(0412) 62 82 18
Emailadres:info@maasland.com

AmericA

AmericA biedt ieder kwartaal reisreportages, prachtige foto’s, aanstekelijke verhalen en actuele achtergrondartikelen over de Verenigde Staten en Canada. Belangrijke pijlers is het ‘on the road’ zij, want dat typeert de lezer van deze glossy: hij reist graag zelfstandig door de Rocky Mountains, Death Valley of Joshua Tree National Park. Bezoekt bij voorkeur steden als Vancouver, San Francisco of New York. Houdt van Americana op zijn Smartphone, leest Jack Kerouac en kijkt films van Steven Spielberg. Aan dit alles en meer komt AmericA Magazine tegemoet.

AZIË & Down Under

AZIË & Down Under is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in Azië en Oceanië. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken. AZIË & Down Under bundelt het beste van deze continenten, die geografisch tegen elkaar aan liggen maar qua beleving, cultuur en natuur soms haast verschillende werelden lijken. Een wereldblad!

Griekenland Magazine

Elk kwartaal de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Maar ook grappige columns van bijvoorbeeld Aart Staartjes, een leuke puzzel en prijsvragen waar je fraaie prijzen mee kunt winnen. Natuurlijk bevat Griekenland Magazine altijd de beste reisaanbiedingen van Griekenlandspecialisten en word je goed geïnformeerd over de mogelijkheden van reizen naar bijzondere bestemmingen op het vaste land en de eilanden. Griekenland Magazine lees je om je voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland heeft te bieden.

Nordic

Nordic Magazine is het enige gespecialiseerde en praktische reisblad voor bijzondere bestemmingen in noordelijk Europa. De hoofdmoot is iedere drie maanden Scandinavië, maar ook IJsland en de Baltische staten komen geregeld aan bod. Nordic geeft de lezer een inkijk in de fascinerende natuur van Noorwegen, Zweden en Finland. Maar laat ook zien hoe modern en eigentijds steden als Oslo, Stockholm en Helsinki zijn. Van wintersport tot noorderlicht, van Abba tot smörrebröd en van Nokia tot Volvo; Nordic Magazine brengt het beste van Noord-Europa.